WORKSHOP – TEAMBOOST

Vill du boosta dina medarbetare och ditt företag? 

Konferens och Event har tillsammans med Kraft & Balans utformat en dag som inte bara bjuder på skratt och tårar utan som även visat sig ha direkt effekt på företagskulturen! 

Under dagen kombinerar vi en forskningsbaserad workshop med rolig teambuilding. Vårt mål är att synliggöra era omedvetna psykologiska behov för att öka förståelsen för er själva och andra. 

För är du personen som tycker att det inte finns något mer irriterande än när någon frågar hur din helg har varit, PÅ JOBBET? Du är ju där för att jobba och inte prata strunt! Eller är du kanske personen som reagerar negativt när kollegan svarar “OK” när du lagt ner din själ i att skriva ihop ett supertrevligt mejl?! Genom workshopen kan vi minska konflikter och missförstånd på arbetsplatsen. Att dessutom avsluta dagen med den lättsamma teambuildingaktiviteten FÖRETAGSKAMPEN stärker era band ännu mer!      

Som underlag till workshopen besvarar ni ett par frågor i en behovsanalys via en länk några dagar innan er konferens. Analysen kallas MyNeeds® och grundar sig i Self Determination Theory; en erkänd teori inom motivationspsykologi. Läs mer om MyNeeds® här (www.myneeds.se/). 

FÖRETAGSKAMPEN är en digital och fysisk aktivitet som kan genomföras vart som helst. Den kan anpassas till att vara mer eller mindre fysiskt ansträngande och skräddarsys till ert företag eller till ett tema efter era önskemål. Läs mer om FÖRETAGSKAMPEN här.   

Plats: Vart som helst – eventuell lokalhyra tillkommer.
Kategori: Teambuilding och företagskultur
Kapacitet: 20-100 personer

Kreativa övningar som
kräver strategiskt tänkande och snabba svar.
Motivera och engagera dina anställda på ett roligt sätt.